Oulun Korkeakoululiikunta

Taekwon-Do Akatemia järjestää Taekwon-Do -kursseja yhteistyössä Oulun korkeakoululiikunnan kanssa. Korkeakoululiikunnan kurssit on suunnattu kaikille oululaisille korkeakouluopiskelijoille sekä OSAO:n ammatillisille opiskelijoille, ja yhteistyö tarjoaa mahdollisuuden opiskelijabudjettiystävälliseen harrastamiseen. Myös oppilaitosten ulkopuoliset täysi-ikäiset harrastajat voivat osallistua kursseille.

Treenipaikkana toimii Oulun yliopiston läheisyydessä sijaitseva Normaalikoulun ala-asteen liikuntasali (Yliopistokatu 48), missä järjestetään harjoituksia kahdesti viikossa. Jatkokurssi pyörii salissa syksystä kevääseen, ja joka syksy aloitetaan myös korkeakouluopiskelijoille suunnattu peruskurssi.

Vastuuopettajana kursseilla toimii Jali Moilanen.

Kurssiin sisältyy korkeakoululiikunnan järjestämät kaksi harjoitusta viikossa. Jos treeninnälkä ei sillä vielä lähde, voivat korkeakoululiikunnan harrastajat osallistua myös Taekwon-Do Akatemian jatkokurssien yhteisharjoituksiin. Vaatimuksena seuran järjestämiin harjoituksiin osallistumiselle on maksettu seuran jäsenmaksu sekä lisenssi.

Sporttipassit mukaan ja treeneihin!


Oulun korkeakoululiikunnan kurssit kaudella 2020-2021

Oulu
Perus- ja jatkokurssi
korkeakouluopiskelijoille
Oulun normaalikoulun alakoulu (Linnanmaa) HUOM! Oulun korkeakoululiikunnan kurssit eivät toteudu tänä syksynä, koska Oulun normaalikoulun liikuntasali on suljettu iltakäytöltä koronavirustilanteen vuoksi.

Nykyiset harrastajat ohjataan muihin ryhmiin Jali Moilasen opastuksella ja uusille harrastajille suositellaan harrastuksen aloittamista Äimäraution tai Ritaharjun aikuisten ryhmissä.