Seikkailua ja kamppailua 4-12-vuotiaille

Taekwon-Do-kurssien lisäksi järjestämme Oulussa myös vapaamuotoisempia seikkailu-, kamppailu- ja kuntoiluryhmiä 4-12-vuotiaille. Näissä ryhmissä harjoittelussa keskeisimpiä aiheita ovat liikunnan ilo, kamppailulliset pelit ja leikit sekä energian purkaminen.

Harjoittelu ei mahdollista Taekwon-Don vyöarvoissa etenemistä tai kilpailemista, mutta jos kipinä syttyy, niistä on helppo siirtyä myös varsinaisen Taekwon-Do-harrastamisen pariin. Lasten ja nuorten Taekwon-Do-ryhmissä harjoitellaan liikunnan ilo mielessä ja pilke silmäkulmassa pitäen myös lajitaitoja, kuten liikesarjoja, ottelua ja itsepuolustusta, joihin ei seikkailu- ja kamppailu- ja kuntokamppailukouluissa paneuduta.

Seikkailu- ja kamppailukoulu (4-6v)

Nuoremmille lapsille suunnitelluilla Seikkailu- ja kamppailukursseilla opitaan motorisia taitoja kamppailullisen leikin ja liikunnan kautta. Kaudella 2020-2021 Taekwon-Do Akatemia järjestää Seikkailu- ja kamppailukurssin Oulussa Ritaharjussa 4-6-vuotiaille. Taekwon-Don peruskursseihin voit tutustua Aloita Taekwon-Do -sivulla.

Kuntokamppailukoulu (7-12v)

Alakouluikäisten kuntokamppailukoulussa puretaan energiaa kuntoilun ja kamppailuharjoittelun avulla. Tunnin alussa lämmitellään leikkien, pelaillen ja tekemällä erilaisia vartalonhallintaa kehittäviä harjoituksia. Lämmittelyn jälkeen opetellaan treenin aikana käytettävät tekniikat, josta siirrytään harjoittelemaan tekniikoita erilaisiin maaleihin. Treeni päättyy rentoutumisella tai venyttelyllä päivästä riippuen.


Seikkailu- ja kamppailukurssit kaudella 2020-2021

Oulu
Seikkailu- ja kamppailukoulu
4-6-vuotiaille lapsille
Rita-aukion koululla
keskiviikkoisin klo 17:00 – 18:00
13.1.2021 alkaen
opettaja: Satu Kokko
Hinta 55€
Ilmoittaudu
Yhteistyössä: Vuolle-opisto
Kuntokamppailukoulu
7-12-vuotiaille lapsille
Pohjois-Ritaharjun koululla
torstaisin klo 17:30 – 18:30
7.1.2021 alkaen
opettaja: Satu Kokko
Hinta 55€
Ilmoittaudu

Yhteistyössä: Vuolle-opisto