Taekwon-Do Akatemian jäsenkirje 2/2016-17

Sisältö

1. Jäsenkirjeet
2. Taekwon-Do Akatemia 10v -juhlaleiri ja -vuosijuhlaillallinen
3. Muista uusia lisenssisi
4. Seuraverkkaritilaus
5. Taekwon-Do Akatemia World Cupissa 2016
6. Tornion värivyökilpailut
7. Akatemia Open 2017
8. Tapahtumakalenteri


1. JÄSENKIRJEET

Tämä on sähköpostitse ja verkkosivujen kautta toimitettava Taekwon-Do Akatemian jäsenkirje. Jäsenkirjettä kokeillaan seuratiedottamisen menetelmänä, jotta kaikki Taekwon-Do Akatemian jäsenet saisivat paremmin tietoa siitä, mitä seurassa tapahtuu. Kaudella 2016-17 tarkoituksena on lähettää kirje neljä kertaa: kahdesti syyskaudella ja kahdesti kevätkaudella.

Jos et halua vastaanottaa jäsenkirjeitä jatkossa sähköpostitse, poista jäsenkortistasi ruksi kohdasta ”Haluan liittyä postituslistalle” osoitteessa http://tkd-akatemia.fi/jasenrekisteri. Jos olet unohtanut tunnuksesi tai hukannut salasanasi, ota yhteyttä jäsenrekisterivastaavaan sähköpostitse: Noora Keränen (noora.keranen@tkd-akatemia.fi) / Eerika Leppänen (eerika.leppanen@tkd-akatemia.fi).

Huomaathan, että jäsenkirjeiden lisäksi myös paljon muita uutisia on luettavissa seuran nettisivuilla: http://tkd-akatemia.fi. Muista myös seurata Taekwon-Do Akatemiaa Facebookissa ja Instagramissa (@tkdakatemia).


2. TAEKWON-DO AKATEMIA 10 VUOTTA -JUHLALEIRI

Vuonna 2006 perustettu Taekwon-Do Akatemia täytti kesällä pyöreät 10 vuotta. Kulunutta vuosikymmentä juhlistetaan Rajakylässä juhlaleirin muodossa. Perinteisen syysleirin lisäksi juhlaleirillä on monenlaista pientä ekstraohjelmaa juhlan kunniaksi!

Leiri on avoin Suomen ITF Taekwon-Do -seuroille sekä kaikille vyöarvoille aina valkoisista mustiin vöihin. Leirin pääopettajana toimii Taekwon-Do Akatemian päävalmentaja Mikko Allinniemi 6. Dan, apunaan menestyneitä urheilijoita Taekwon-Do Akatemian historian varrelta.

Leiripaikkana toimii tuttuun tapaan Rajakylän koulun iso sali, Ruiskukkatie 4–6, Oulu. Leirin yhteydessä on ruokailumahdollisuus ja varustemyynti. Leirillä järjestetään myös vyökoe.

Lisätietoja leirikutsusta
Ilmoittautuminen leirille

VUOSIJUHLAILLALLINEN

Lauantai-iltana 5.11. klo 20:30 alkaen järjestetään Taekwon-Do Akatemian 10-vuotisjuhlaillallinen (K-18), johon on erillinen ennakkoilmoittautuminen. Illalliselle ovat tervetulleita kaikki täysi-ikäiset harrastajat seurasta ja vyöarvosta riippumatta. Illallispaikka on Ravintola Pikkelssi osoitteessa Alasintie 3 – 7, Limingantulli (Kamppailusalin rakennus). Pukukoodi on smart casual. Illalliskortin hinta on 30 euroa, ja maksu suoritetaan paikan päällä.

HUOM! Vuosijuhlaillalliselle on ilmoittauduttava 2.11. mennessä!

Ilmoittautuminen vuosijuhlaillalliselle


3. MUISTA UUSIA LISENSSISI

Suomen ITF Taekwon-Do ry:n (SITF) uusi lisenssikausi alkoi 1.9.2016. Muistathan uusia lisenssisi mahdollisimman pian, jotta voit osallistua leireille, vyökokeisiin ja kilpailuihin. Lisenssi on PAKOLLINEN kyseisissä tapahtumissa sekä kaikissa SITF:n järjestämissä tapahtumissa.

Lisenssi-info

Lisätietoja: lisenssivastaava Antti Kukkonen (antti.kukkonen@tkd-akatemia.fi)


4. SEURAVERKKARITILAUS

Seuraava mahdollisuus hankkia Taekwon-Do Akatemian verryttelypuku on marraskuussa 2016. Verryttelypuvut on sovitettavissa Taekwon-Do Akatemian 10v -juhlaleirillä 5.-6.11.2016 sekä sopimuksen mukaan opettajan kautta eri paikkakuntien harjoituksissa.

Puku on tummansininen Adidas Sereno, josta löytyy mallikuva alla olevasta tilauslomakkeesta. Seuran painatukset tulevat pukuun samalla tavalla kuin edellisissäkin tilauksissa. Vasempaan rinnukseen painetaan Taekwon-Do Akatemian logo, takin selkään TAEKWON-DO AKATEMIA -teksti ja oikeaan lahkeeseen Taekwon-Do-painatus korealaisilla merkeillä. Lisäksi on mahdollista ottaa seuran logon alle oman nimen painatus (hinta +10 €). Nimen painatus onnistuu yksittäin myös aiemmin hankittuihin takkeihin samaan hintaan.

Aikuisten kokojen (S-XL) hinta on 73 €, juniorikokojen (116cm-164cm) hinta on 67 €. Puvut tilataan 21.11., jotta ne ehtisivät tilaajille ennen joulua.

Tilauslomake


5. TAEKWON-DO AKATEMIA WORLD CUPISSA 2016

Kuudes ITF Taekwon-Don World Cup järjestettiin Unkarin Budapestissa 12.-16.10.2016. Taekwon-Do Akatemia osallistui kilpailuihin 16 kilpailijasta koostuvalla joukkueella. Lisäksi matkaseurueeseen kuului valmentajia ja kannattajia.

Budapestin World Cup oli kaikkien aikojen suurin Taekwon-Do-kilpailu, jossa kilpaili yhteensä yli 1800 kilpailijaa. Taekwon-Do Akatemia menestyi kilpailuissa erinomaisesti, samoin kuin muut Suomen seurat. Suomi oli kilpailujen kokonaistilastoissa 10. paras maa.

Taekwon-Do Akatemian kilpailijat voittivat mitaleja seuraavasti:

Ninna Korteslahti
– kultaa, 4.-1. gup naisten (18-35v) liikesarjat
– hopeaa, 4.-1. gup naisten (18-35v) ottelu, -56 kg
Nuha Abuzaid
– kultaa, 4.-1. gup naisten (18-35v) ottelu, +75 kg
Naisten joukkue (Nuha Abuzaid, Noora Keränen, Ninna Korteslahti, Anniina Kukkonen, Eerika Leppänen)
– kultaa, 4.-1. gup naisten (18-35v) joukkueottelu

Onnittelut mitalisteille ja kiitos kaikille paikalla ja kotikatsomoissa mukana olleille. Lisätietoa Taekwon-Do Akatemian tulevista kilpailumatkoista kansainvälisiin kilpailuihin päivitetään kuluvan kauden aikana seuran nettisivuille, joten pysy kuulolla!


6. TORNION VÄRIVYÖKILPAILUT JA BLACK BELT CUP

Taekwon-Do Tornio ja SITF järjestävät vuotuiset kilpailut kaikille vyöarvoille ja ikäryhmille Torniossa 12.11.2016. Kaikissa luokissa kilpaillaan liikesarjoissa, ottelussa ja erikoistekniikoissa (hyppypotkut). Lisäksi senioreilla ja A1-junioreilla on mahdollisuus osallistua voimamurskauskilpailuun.

Kilpailuissa on myös joukkuekilpailusarjat liikesarjoissa, ottelussa, erikoistekniikoissa ja voimamurskauksessa. Miehille ja naisille on omat joukkueensa. Joukkueissa on 3+1 kilpailijaa (kolme suorittaa, yksi varalla). Mikäli haluat osallistua joukkuekilpailuihin, ota yhteyttä Taekwon-Do Akatemian kilpailutoimintavastaava Antti Kukkoseen: antti.kukkonen@tkd-akatemia.fi

Lisätietoa ja ilmoittautuminen kilpailuihin: http://www.tkd-akatemia.fi/ilmoittautuminen/ilmoittautuminen-tornion-kilpailuihin-12-11-2016/


7. AKATEMIA OPEN 2017 -KILPAILUT

Taekwon-Do Akatemia järjestää Akatemia Open 2017 -kilpailut Oulussa heti vuodenvaihteen jälkeen, 14.1.2017. Kilpailupaikkana on Rajakylän koulu, Ruiskukkatie 4-6. Kilpailusarjoja on tarjolla kaikille vyöarvoille ja ikäryhmille. Kaikissa luokissa kilpaillaan liikesarjoissa, ottelussa ja erikoistekniikoissa (hyppypotkut). Lisäksi senioreilla ja A1-junioreilla on mahdollisuus osallistua voimamurskauskilpailuun.

Akatemia Open sopii erinomaisesti ensikertalaisille kilpailijoille, mutta toimii hyvänä valmistelevana kilpailuna kokeneemmillekin kilpailijoille Pirkkalassa 4.-5.2.2017 järjestettäviin SM-kilpailuihin ja värivöiden HelmiCupiin.

Akatemia Openin kilpailukutsu julkaistaan marraskuun aikana, jolloin myös ilmoittautuminen alkaa. Muista seurata Taekwon-Do Akatemian nettisivuja!


8. TAPAHTUMAKALENTERI

MARRASKUU

5.-6.11. – Taekwon-Do Akatemia 10v -juhlaleiri! – Rajakylä, Oulu (Taekwon-Do Akatemia)
Taekwon-Do Akatemia täytti kesäkuussa 10 vuotta. Sen kunniaksi perinteinen Rajakylän syysleiri on tänä vuonna juhlaleiri. Juhlan kunniaksi leirin ohjelmassa on monenlaista pientä ekstraa juhlan kunniaksi.

Nyt jo tuttuun tapaan leirin yhteydessä on tarjolla myös lounas molempina päivinä.

Leirin yhteydessä järjestetään lauantaina myös aikuisille harrastajille suunnattu vuosijuhlaillallinen.

Ilmoittautuminen juhlaleirille ja vuosijuhlaillalliselle tapahtuu osoitteessa http://tkd-akatemia.fi/ilmoittautuminen

Tätä leiriä et halua jättää väliin!

12.11. – Värivyö- ja joukkuekilpailut sekä Black Belt Cup – Tornio (SITF/Taekwon-Do Tornio)
Taekwon-Do Tornio ja SITF järjestävät Torniossa lauantaina 12.11. värivyö- ja joukkuekilpailut sekä Black Belt Cupin. Akatemialaisten ilmoittautuminen kilpailuihin tapahtuu osoitteessa http://tkd-akatemia.fi/ilmoittautuminen.

JOULUKUU

3.12. – Nääshalli Cup -kilpailut – Nääshalli, Tampere (Tampereen Taekwon-Do seura ry)
Akatemialaisten ilmoittautuminen kilpailuihin avataan kilpailukutsun saavuttua osoitteessa http://tkd-akatemia.fi/ilmoittautuminen.

10.12. – Dan-koe -> 1. Dan -> 2. Dan -> 3. Dan – Oulu (Taekwon-Do Akatemia)
Sabum Mikko Allinniemen graduoima Dan-vyökoe pidetään Oulussa 10.12. Vyökokeeseen osallistuminen vaatii oman opettajan luvan. Dan-vyökoe on kutsutilaisuus, johon ei oteta yleisöä. Ilmoittautuminen suoritetaan etukäteen myöhemmin julkaistavan erillisen Dan-koekutsun ohjeiden mukaisesti.

10.12. – Värivyökoe – Oulu (Taekwon-Do Akatemia)
Sabum Janne Ahonen graduoi värivyöarvoja Oulussa 10.12. pidettävässä värivyökokeessa. Tarkka kellonaika ja paikka ilmoitetaan marraskuun aikana. Vyökokeeseen osallistuminen vaatii voimassaolevan SITF-lisenssin ja oman opettajan antaman vyökoeluvan.

TAMMIKUU

14.1. – Akatemia Open -kilpailut – Rajakylä, Oulu (Taekwon-Do Akatemia)
Perinteiset Akatemia Open -kilpailut pidetään tammikuun puolivälissä heti kevätkauden alkajaisiksi. Akatemia Open on matalan kynnyksen kilpailu, joka sopii erinomaisesti myös ensimmäiseksi kilpailuksi. Sarjoja on kaikenikäisille, -kokoisille ja -vyöarvoisille ottelussa, liikesarjoissa, erikoistekniikoissa (hyppypotkut) sekä yli 16-vuotiaille myös voimamurskauksessa.

Kilpailukutsu julkaistaan marraskuun aikana, ja ilmoittautuminen avataan samanaikaisesti osoitteessa http://tkd-akatemia.fi/ilmoittautuminen.

HELMIKUU

4.-5.2. – Värivöiden HelmiCup ja mustien vöiden SM-kilpailut – Pirkkala (SITF/Black Eagle)
Kauden suurimmat kansalliset kilpailut pidetään Tampereella helmikuussa, kun värivyöt kilpailevat HelmiCupissa ja mustat vyöt SM-kilpailuissa samanaikaisesti. Taekwon-Do Akatemia lähettää kilpailuihin tuttuun tapaan suuren joukkueen. Seuraa tiedotusta kilpailukutsusta ja ilmoittautumisesta vuodenvaihteen jälkeen!

Taekwon-Do Akatemian hallitus toivottaa kaikille harrastajille treenintäyteistä syksyä ja mukavaa joulunodotusta!