Taekwon-Do Akatemian jäsenkirje 1/2016-17

07.08.2016 klo 21:57

Sisältö

1. Jäsenkirjeet
2. Jäsenmaksukausi muuttuu
3. Päivitä muuttuneet tietosi seuran jäsenrekisteriin
4. Muista uusia lisenssisi
5. Kurssit alkavat elo-syyskuussa
6. Tapahtumakalenteri


1. Jäsenkirjeet

Tämä on ensimmäinen sähköpostitse ja verkkosivujen kautta toimitettava Taekwon-Do Akatemian jäsenkirje. Jäsenkirjettä kokeillaan uutena seuratiedottamisen menetelmänä, jotta kaikki Taekwon-Do Akatemian jäsenet saisivat paremmin tietoa siitä, mitä seurassa tapahtuu. Kaudella 2016-17 tarkoituksena on lähettää jäsenkirje neljä kertaa: kahdesti syyskaudella ja kahdesti kevätkaudella.

Jos et halua vastaanottaa jäsenkirjeitä jatkossa sähköpostitse, poista jäsenrekisteristä ruksi kohdasta "Haluan liittyä postituslistalle" (kts. tämän kirjeen kohta 3).

Huomaathan, että jäsenkirjeiden lisäksi myös paljon muita uutisia on luettavissa myös seuran nettisivuilta: http://tkd-akatemia.fi. Muista myös seurata Taekwon-Do Akatemiaa Facebookissa ja Instagramissa (@tkdakatemia).


2. Jäsenmaksukausi muuttuu

Taekwon-Do Akatemia yhdistys ry:n sääntömääräisessä vuosikokouksessa päätettiin muuttaa seuran jäsenmaksujärjestelmää seuraavasti:

- jäsenmaksun suuruus pysyy ennallaan (20 € / vuosi) seuraavan vuoden ajan
- jäsenmaksu kausi muuttuu kalenterivuodesta lisenssikautta vastaavaksi (ennen: tammi-joulu, nyt: syys-elo)
- jäsenmaksut on nykyisiltä jäseniltä laskutettu vuoden 2016 loppuun saakka, joten syyskuussa laskutetaan nykyisiltä jäseniltä vain kevätkausi 2017 (10 €); sen jälkeen seuraavan kerran laskutetaan kokonainen jäsenmaksu syyskuussa 2017

Lisätietoa jäsenmaksuista ja jäsenyydestä antavat Taekwon-Do Akatemian jäsenrekisterivastaavat Noora Keränen (noora.keranen@tkd-akatemia.fi) ja Eerika Leppänen (eerika.leppanen@tkd-akatemia.fi).


3. Päivitä muuttuneet tietosi seuran jäsenrekisteriin

Jotta jäsenkirjeet, laskut ja mahdolliset muut tiedot tulevat oikeaan paikkaan ja seuralla on ajantasaiset yhteystietosi, päivitäthän tietosi Taekwon-Do Akatemian jäsenrekisteriin aina niiden muuttuessa. Päivitys tapahtuu osoitteessa http://tkd-akatemia.fi/jasenrekisteri. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoite ja salasana on tullut sähköpostitse jäseneksi liittymisen jälkeen.

Jos olet unohtanut tunnuksesi tai hukannut salasanasi, ota yhteyttä jäsenrekisterivastaavaan sähköpostitse: Noora Keränen (noora.keranen@tkd-akatemia.fi) / Eerika Leppänen (eerika.leppanen@tkd-akatemia.fi).


4. Muista uusia lisenssisi

Suomen ITF Taekwon-Do ry:n lisenssikausi päättyy 31.8.2016, ja uusi kausi alkaa 1.9.2016. Uuden kauden lisenssit tulevat myyntiin noin viikkoa ennen kauden vaihtumista. Muista uusia lisenssi mahdollisimman pian, jotta voit osallistua leireille, vyökokeisiin ja kilpailuihin.

Lisätietoa lisensseistä lisenssivastaava Antti Kukkoselta: antti.kukkonen@tkd-akatemia.fi.


5. Kurssit alkavat elo-syyskuussa

Taekwon-Do Akatemian kurssit alkavat elo-syyskuun aikana noin 20 paikkakunnalla ympäri Pohjois-Pohjanmaata, Kainuuta ja Lappia. Vielä kaikkien kurssien aikataulut eivät ole varmistuneet, mutta ne päivitetään heti aikataulujen vahvistuttua seuran nettisivuille: http://www.tkd-akatemia.fi/harjoitusajat-ja-paikat-2016-2017/.

Kannattaa seurata myös paikallisen kansalaisopiston kurssitiedotusta, ja kerro peruskursseista myös kavereillesi.


6. Tapahtumakalenteri

SYYSKUU

17.-18.9. - SITF:n kansallinen syysleiri - Varala, Tampere (SITF)
Suomen ITF Taekwon-Do järjestää vuosittain valtakunnallisen leirin. Tänä vuonna leiri järjestetään Tampereella. Akatemialaisten ilmoittautuminen leirille avataan leirikutsun saavuttua osoitteessa http://tkd-akatemia.fi/ilmoittautuminen.

24.9. - Kilpailut - Sastamala (Sastamalan Taekwon-Do seura)
Akatemialaisten ilmoittautuminen kilpailuihin avataan kilpailukutsun saavuttua osoitteessa http://tkd-akatemia.fi/ilmoittautuminen.

LOKAKUU

7.-9.10. – Pudasjärven syysleiri – Liikuntahalli, Pudasjärvi (Taekwon-Do Akatemia)
Perinteinen Pudasjärven syysleiri järjestetään tänä vuonna 7.-9.10. Leirillä on vyökoe perjantai-iltana. Pudasjärven leirien erikoisuutena ovat uima-allasharjoitukset, ja uimassa pääsee leirin tauoilla käymään myös omatoimisesti. Lisätietoja myöhemmin julkaistavassa leirikutsussa.

12.-16.10. - ITF Taekwon-Do World Cup - Budapest, Unkari (ITF)
Kaikkien aikojen suurimmat avoimet Taekwon-Do-kilpailut järjestetään tänä syksynä Unkarissa. Kilpailuihin voi osallistua kuka vain 12 vuotta täyttänyt vähintään sininen vyö.

Akatemiasta on kilpailuihin lähdössä suuri, noin 16-henkinen joukkue. Viime hetken ilmoittautuminen kilpailuihin on vielä mahdollista, mutta toimi nopeasti ottamalla yhteyttä joukkueen valmentajiin Antti Kukkoseen (antti.kukkonen@tkd-akatemia.fi) tai Henri Savilampeen (henri.savilampi@tkd-akatemia.fi).

MARRASKUU

5.-6.11. - Taekwon-Do Akatemia 10v -juhlaleiri! - Rajakylä, Oulu (Taekwon-Do Akatemia)
Taekwon-Do Akatemia täytti kesäkuussa 10 vuotta. Sen kunniaksi perinteinen Rajakylän syysleiri on tänä vuonna juhlaleiri, jonka yhteydessä on monenlaista erikoisempaa ohjelmaa. Nyt jo tuttuun tapaan leirin yhteydessä on tarjolla myös lounas molempina päivinä.

Ennakkoilmoittautuminen juhlaleirille avataan lokakuun aikana osoitteessa http://tkd-akatemia.fi/ilmoittautuminen. Tätä leiriä et halua jättää väliin!

12.11. - Värivyökilpailut - Tornio (SITF/Taekwon-Do Tornio)
Vuodenvaihteen kilpailukauden värivöiden osalta avaa Torniossa lauantaina 12.11. järjestettävät värivyökilpailut. Akatemialaisten ilmoittautuminen kilpailuihin avataan kilpailukutsun saavuttua osoitteessa http://tkd-akatemia.fi/ilmoittautuminen.

JOULUKUU

3.12. - Nääshalli Cup -kilpailut - Nääshalli, Tampere (Tampereen Taekwon-Do seura ry)
Akatemialaisten ilmoittautuminen kilpailuihin avataan kilpailukutsun saavuttua osoitteessa http://tkd-akatemia.fi/ilmoittautuminen.

10.12. - Dan-koe I-III Dan - Oulu (Taekwon-Do Akatemia)
Sabum Mikko Allinniemen graduoima Dan-vyökoe pidetään Oulussa 10.12. Vyökokeeseen osallistuminen vaatii oman opettajan luvan. Dan-vyökoe on kutsutilaisuus, johon ei oteta yleisöä. Ilmoittautuminen suoritetaan etukäteen myöhemmin julkaistavan erillisen Dan-koekutsun ohjeiden mukaisesti.

TAMMIKUU

14.1. - Akatemia Open -kilpailut - Rajakylä, Oulu (Taekwon-Do Akatemia)
Perinteiset Akatemia Open -kilpailut pidetään tammikuun puolivälissä heti kevätkauden alkajaisiksi. Akatemia Open on matalan kynnyksen kilpailu, joka sopii erinomaisesti myös ensimmäiseksi kilpailuksi. Sarjoja on kaikenikäisille, -kokoisille ja -vyöarvoisille ottelussa, liikesarjoissa, erikoistekniikoissa (hyppypotkut) sekä yli 16-vuotiaille myös voimamurskauksessa.

Kilpailukutsu julkaistaan joulukuun alussa, ja ilmoittautuminen avataan samanaikaisesti osoitteessa http://tkd-akatemia.fi/ilmoittautuminen.

HELMIKUU

4.-5.2. - Värivöiden HelmiCup ja mustien vöiden SM-kilpailut - Tampere (SITF/Black Eagle)
Kauden suurimmat kansalliset kilpailut pidetään Tampereella helmikuussa, kun värivyöt kilpailevat HelmiCupissa ja mustat vyöt SM-kilpailuissa samanaikaisesti. Taekwon-Do Akatemia lähettää kilpailuihin tuttuun tapaan suuren joukkueen. Seuraa tiedotusta kilpailukutsusta ja ilmoittautumisesta vuodenvaihteen jälkeen!

 

Taekwon-Do Akatemian hallitus toivottaa kaikille harrastajille mukavaa treenikauden alkua!