Taekwon-Do Akatemian kevätleiri Oulussa 16-17.3.2019

25.02.2019 klo 18:08

Taekwon-Do Akatemia järjestää perinteisen kevätleirin 16.-17.3.2019 Oulussa. Leiri on avoin kaikille Suomen ITF Taekwon-Do ry:n jäsenseurojen harrastajille aina valkoisista mustiin vöihin. Leirin pääopettajana toimii Taekwon-Do Akatemian päävalmentaja mestari Mikko Allinniemi 7. Dan, apunaan opettajat Ismo Mäkinen 5.Dan, Jani Salmivaara 4.Dan ja Antti Kukkonen 4.Dan. Leiripaikkana toimii poikkeuksellisesti Tuiran koulu osoitteessa Koskitie 27, 90500 Oulu.


Leirimaksu ja ilmoittautuminen

Leirimaksu on **35 €**/hlö koko leiristä tai **22 €**/hlö yhdeltä päivältä. Leirimaksu maksetaan paikan päällä leiripäivän aamuna **käteisellä tai kortilla**. Ennakkoilmoittautuminen tapahtuu oman seuran kautta Suomen ITF Taekwon-Do ry:n ilmoittautumisjärjestelmään. Taekwon-Do Akatemian harrastajat ilmoittautuvat myClubin kautta. Leirille voi tulla myös ilman ennakkoilmoittautumista, mutta järjestelyiden vuoksi se ei ole suositeltavaa.

Taekwon-Do Akatemian ennakkoilmoittautumiseen tästä linkistä.


Lisätietoja

Yksityiskohtaiset tiedot leiristä löytyvät leirikutsusta. Jos leirin sisällöstä, aikataulusta tai muista asioista on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä leirivastaavaan. Leirin aikana (myös yöllä) valvovan henkilön tavoittaa leiripuhelimesta.

INTERNET: www.tkd-akatemia.fi
ENNEN LEIRIÄ: leirivastaava Ari Kairala (email: ari.kairala@tkd-akatemia.fi)
LEIRIN AIKANA: Taekwon-Do Akatemian leiripuhelin 041 – 7550955 (käytössä pe 15.11. klo 12 alkaen leirin loppuun asti)