Seura-asut

Taekwon-Do Akatemian uudet seura-asut ovat tulleet myyntiin kesällä 2021. Seura-asujen uusi toimittaja vuodesta 2021 alkaen on suomalainen Nonamen (Nomade Collection Oy). Valitsimme Nonamen asujen toimittajaksi, koska ne ovat paitsi laadukkaita, kestäviä ja mukavia käyttää, myös vastuullisesti tuotettuja ja painatukseltaan yksilöllisiä. Vaatteet on suunniteltu Suomessa ja valmistettu EU:ssa.

Suunnittelimme vuoden 2021 brändi-ilmeen uudistuksen yhteydessä Taekwon-Do Akatemialle yhteistyössä Nonamen kanssa uniikin ja näyttävän kuosin t-paitaan ja kevyttuulitakkiin. Kuosi on väreistä ja kuvioinneista lähtien yksilöllinen, eikä tule minkään toisen seuran käyttöön. Asujen pohjavärinä on tummemmasta sävystä vaaleampaan siirtyvä näyttävä sininen liukuvärjäys. Takkien ja t-paitojen lisäksi uuteen seuramallistoon kuuluu yksivärinen tummansininen huppari seuran logoilla sekä mustat housut koreankielisellä Taekwon-Do-painatuksella.

T-paidat ja tuulitakit valmistetaan ja hupparit ja housut painatetaan aina tilauksesta, joten niiden toimitusaika Nonamelta seuran varastoon on n. kaksi kuukautta. Tästä syystä asuja tilataan aina isompi tilaus kerrallaan 2-4 kertaa vuodessa. Tilaukset tehdään myClubin verkkokauppatoiminnon kautta milloin vain. Seuraavan tilauksen lähetysajankohta ilmoitetaan verkkokaupan etusivulla. Asuja on mahdollista sovittaa muun muassa leireillä ja muissa seuran tapahtumissa. Seuraa myClubin tiedotusta siitä, milloin seuraava tilaus lähtee!

Näissä asuissa voi Taekwon-Do Akatemiaa edustaa ylpeänä.

Ps. Muistathan, että voit käyttää edelleen myös aiempien mallistojen sopivia ja ehjiä seura-asuja! Älä hylkää ehjää ja sopivaa vaatetta.