Varustepörssi

Taekwon-Do-harrastajilta jää usein ehjiä ja käyttökelpoisia harjoitusvälineitä kasvamisen myötä pieneksi tai harrastuksen päättymisen vuoksi turhaksi. Jäsenemme voivat tämän varustepörssin kautta lahjoittaa tai myydä kohtuulliseen hintaan varusteita jatkokäyttöön. Seura toimii varustepörssissä välittäjänä, mutta ei osallistu varsinaiseen kaupantekoon. Tarvittaessa varusteet voivat kuitenkin kulkeutua postittamisen sijaan opettajien mukana seuran varaston kautta uudelle omistajalle.

Varustepörssin kautta voi tarjota kaikkia Taekwon-Doon liittyviä varusteita, kuten pukuja, vöitä, ottelusuojia, seura-asuja, potkumaaleja ja muita harjoitusvälineitä sekä lajikirjallisuutta. Taekwon-Do Akatemian hallitus pidättää oikeuden olla julkaisematta lajiin liittymättömiä tai muuten sopimattomia ilmoituksia. Varustepörssi on Taekwon-Do Akatemian jäsenten käyttöön tarkoitettu palvelu.


Haluatko tarjota tarvikkeita varustepörssiin?

Voit ilmoittaa vanhoja, ehjiä ja pestyjä varusteita varustepörssiin lähettämällä ilmoituksen sähköpostitse osoitteeseen info@tkd-akatemia.fi. Muista ilmoittaa viestissä:

  • mitä on tarjolla
  • pyyntihinta
  • pukujen koko
  • ottelusuojien väri
  • sijainti (paikkakunta)
  • kuva (jos mahdollista)
  • yhteystieto, jonka kautta haluat ostajien ottavan sinuun yhteyttä

Myyjien yhteystietoja ei julkaista varustepörssissä, vaan ne annetaan vain kiinnostuneille ostajille. Sovitte tarvikkeiden myynnistä/lahjoituksesta ja toimituksesta suoraan ostajan kanssa. Tarvittaessa voitte kysyä seuran info-osoitteesta myös mahdollisuutta toimittaa varusteet seuran opettajan kautta. Tämä on mahdollista, mikäli molempien osapuolten harjoitusryhmien opettajat kulkevat Oulusta.


Haluatko ostaa varustepörssin tarvikkeita?

Ota yhteyttä seuraan sähköpostitse osoitteella info@tkd-akatemia.fi. Ilmoita, mistä varustepörssin ilmoituksesta olet kiinnostunut, niin välitämme ilmoittajan yhteystiedot sinulle. Sovitte tarvikkeiden ostosta/lahjoituksesta ja toimituksesta suoraan myyjän kanssa. Tarvittaessa voitte kysyä seuran info-osoitteesta myös mahdollisuutta toimittaa varusteet seuran opettajan kautta. Tämä on mahdollista, mikäli molempien osapuolten harjoitusryhmien opettajat kulkevat Oulusta.


Ilmoitukset

JUNIORIN OTTELUSUOJAT, VAJAA SETTI

Ilmoituksen numero: 001
Sijainti: Oulu
Pyyntihinta: 0 € 
Ilmoitus:

Vajaa setti juniorin XLNT Sportin ottelusuojia, ensisijaisesti oikeaan tarpeeseen esim. vähävaraiseen perheeseen. Sisältää jalkasuojat (sin. koko M), säärisuojat (koko M) ja hammassuojat (käyttämättömät ja muotoilemattomat, juniorikoko). Ei kypärää ja hanskoja.

HARJOITUSPUKU 160 CM

Ilmoituksen numero: 002
Sijainti:
Oulu
Pyyntihinta:
0 €
Ilmoitus:

Juniorin XLNT Sport -harjoituspuku, ensisijaisesti oikeaan tarpeeseen esim. vähävaraiseen perheeseen. Vähän käytetty mutta ehjä. Koko 160 cm. Housut ja takki, ei sisällä vyötä.

Suojapaketti

VÄRIVÖITÄ

Ilmoituksen numero: 003
Sijainti: Kempele
Pyyntihinta: 0 €
Ilmoitus:

Käyttämätön valkoinen vyö, 180cm.
Käytetty keltainen vyö 200cm.
Käytetty keltainen vyö, johon on ommeltu ylemmän vihreän raita (voi irrottaa).

Ensisijaisesti oikeaan tarpeeseen, esim. vähävaraiseen perheeseen.

Suojapaketti

ALASUOJAT

Ilmoituksen numero: 006
Sijainti: Kempele
Pyyntihinta: 0 €
Ilmoitus:

XLNT-Sportin alasuojat, koko M, valkoinen.

Ensisijaisesti oikeaan tarpeeseen, esim. vähävaraiseen perheeseen.

Suojapaketti

SUOJAPAKETTI

Ilmoituksen numero: 008
Sijainti: Oulu
Pyyntihinta: 0 €
Ilmoitus:

XLNT-Sportin otteluhanskat, koko M/L, siniset
XLNT-Sportin jalkasuojat, koko L, siniset
XLNT-Sportin kypärä, koko L, sininen