Tukea koulutuksiin

Taekwon-Do Akatemia varaa vuosittain budjetissaan rahaa opettajien ja apuopettajien (ja sellaisiksi pyrkivien) suunnitelmalliseen kouluttautumiseen. Avustusta koulutusmaksuihin voi hakea alla olevan ohjeen mukaisesti.

Avustusta voi hakea esimerkiksi Suomen ITF Taekwon-Don TOK1–3-koulutuksiin, PoPLin VOK1-koulutuksiin, kamppailulajien yhteisiin VOK2- ja junioriohjaajakoulutuksiin sekä ITF:n koulutuksiin. (https://tkd-akatemia.fi/koulutukset/). TOK- ja VOK-koulutukset ovat osa Suomen ITF Taekwon-Don mustan vyön vaatimuksia. Vaatimukset löytyvät liiton sivuilta (https://taekwon-do.fi/liitto/saannot-ja-ohjeet).

Myös muut koulutukset, joista on hyötyä Taekwon-Do-opettajan tehtävissä, huomioidaan haussa.

 • Koulutustukia seuraavalle vuodelle haetaan kuluvana vuonna 31.12. mennessä. 
  • Vuoden loppuun mennessä saapuneet hakemukset käsitellään heti seuraavan vuoden tammikuussa.
  • Vuoden vaihteen jälkeen saapuneet hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä niin kauan kun vuotuista budjettia on jäljellä.

Hakuprosessi:

 1. Tutustu Suomen ITF Taekwon-Don (https://taekwon-do.fi/liitto/koulutukset/) ja Pohjois-Pohjanmaan liikunnan ja urheilun (https://www.popli.fi/tapahtumat/) koulutuskalentereihin.
 2. Lähetä hallitukselle vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse (hallitus(a)tkd-akatemia.fi).
  • Kerro hakemuksessa mihin ohjaajakoulutuksiin aiot osallistua seuraavan/kuluvan vuoden aikana ja arvio niiden kuluista (koulutusmaksut).
 3. Hallitus päättää avustuksista seuraavassa mahdollisessa kokouksessa hakemusten perusteella.
 4. Avustusta maksetaan toteutuneiden kulujen perusteella (enintään päätetty summa) koulutuksen jälkeen.