Tukea harrastamiseen

Taekwon-Do Akatemian tavoitteena on, että kenenkään harrastaminen ei olisi kiinni varallisuudesta. Seuran vuosittaisessa talousarviossa määritellään, miten seura tukee jäseniään harrastus-, koulutus- ja kilpailutoiminnassa.

Tukea varten vapaamuotoiset hakemukset lähetetään sähköpostitse seuran hallitukselle (hallitus@tkd-akatemia.fi). Hakemuksessa tulee käydä ilmi harrastajan nimi, harrastusryhmä/-paikkakunta sekä perustelut tuen maksamiselle

Lisätietoa seuran harrastajien tukemisesta voit lukea myös seuran toimintakäsikirjasta.


Junioriharrastajien tukeminen

Seura tukee vähävaraisia ja muutoin haavoittuvassa asemassa olevien perheiden junioriharrastajia jäsen- ja lajilisenssimaksuissa. Talousarviossa on määritelty kalenterivuodelle käytettävissä oleva tukisumma. Saapuneet hakemukset käsitellään luottamuksellisesti Taekwon-Do Akatemian hallituksessa eikä, niistä tule merkintöjä jäsentietoihin.

Tuen maksimimäärä vastaa jäsenmaksun summaa joka on kaudella 1.1-31.12.2024 62 € (sis. lajiliiton lisenssimaksu 32 €). Siirtymäkaudella (1.9.-31.12.2023) tuen maksimimäärä on 21 €.

Mikäli tukea myönnetään jäsenmaksuun, seura kuittaa jäsenyyden maksetuksi ilman rahaliikennettä. Mikäli tukea myönnetään lajilisenssin osuuteen, seura maksaa sen suoraan lajiliitolle (Suomen ITF Taekwon-Do ry) lisenssijärjestelmän kautta.

Lisäksi seura mahdollistaa kaikille harrastajille edullisten harjoitusvälineiden hankkimisen käytettynä muilta harrastajilta tai yhteistyössä varustemyyjien kanssa seuran varustepörssin kautta.


Tukea kurssimaksuihin

Taekwon-Do Akatemia ei voi tukea harrastajia kurssimaksuissa, koska kurssit pääsääntöisesti toteutetaan kansalaisopistojen kanssa. Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että kurssimaksuihin on mahdollista hakea seuraavien tahojen kautta.

ODL

ODL:n kautta voi hakea avustusta Oulun seudulla asuvan 7-18-vuotiaan lapsen harrastuksen toimintamaksuihin.

HOPE

Hope auttaa vähävaraisia ja äkillisen kriisin kohdanneita lapsiperheitä (joissa 0-17 vuotiaita lapsia) sekä huostaanotettuja lapsia.