Quizlet-sanastopelit

Taekwon-Do Akatemian vyöarvokohtaiset sanastot löytyvät nyt myös Quizlet-oppimisympäristöstä. Quizletin avulla voit opetella Taekwon-Do-sanastoa joko vyöarvoittain jaoteltuina tai kaikki kerralla.

Quizlet ei vaadi kirjautumista, mutta jos haluat tallentaa edistymisesi, se onnistuu luomalla tunnukset ja kirjautumalla niillä sisään. Quizlet toimii suoraan selaimessa, mutta sillä on myös älypuhelinsovellus, jonka voi halutessaan ladata osoitteesta https://quizlet.com/mobile.

Taekwon-Do Akatemian Quizlet-sanastot

HUOM! Koreankielisten sanojen ääntäminen ei ole Quizletissa luotettavaa, sillä sanojen kirjoitusasu Taekwon-Do-maailmassa ei vastaa sitä, miten ne kirjoitettaisiin oikeasti koreaksi.


Quizlet tarjoaa seitsemän erilaista pelillistä harjoittelumuotoa korean ja suomen välillä:

Flashcards: Peli näyttää sinulle sanan suomeksi tai koreaksi. Sano toisenkielinen vastine ääneen ja klikkaa korttia, jolloin näet oikean vastauksen.

Learn: Peli opettaa sanat sinulle tarjoamalla neljä vaihtoehtoa oikeaksi käännökseksi. Olet oppinut sanan, kun saat sen oikein kaksi kertaa.

Write: Kirjoita sana toisella kielellä.

Spell: Kirjoita mitä kuulet. Spell-harjoitus soveltuu huonoiten Taekwon-Do-sanaston opetteluun, sillä Quizlet ei osaa ääntää koreankielisiä sanoja oikein johtuen niiden kirjoitusasusta. Sanojen kirjoitusasu vastaa sitä, miten ne on kirjoitettu Encyclopedia of Taekwon-Dossa, mutta ei sitä, miten ne standardilla korean kielen romanisoinnilla kirjoitettaisiin.

Test: Sanakoe, jossa on erilaisia tehtävätyyppejä.

Match: Valitse parit ruudukosta.

Gravity: Peli, jossa sinun tulee suojella planeettoja putoavilta asteroideilta. Asteroidi tuhoutuu, kun kirjoitat siinä lukevan sanan toisella kielellä.