Harjoituskisat ja kisasääntöjen opettelu Oulussa 4.12.2021

15.11.2021 klo 22:17

Taekwon-Do Akatemia järjestää harjoituskisat ja kisasääntöjen opettelutilaisuuden Äimäkujan salilla. Tapahtuma sopii niin vasta-alkajille kuin hieman kokeneemmillekin kisailijoille!

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi jokaisen Taekwon-Do-kilpailemisesta kiinnostuneen harjoituskisaleiripäivään Oulussa 4.12. Päivä alkaa yhteisellä lämmittelyllä sekä kisasääntöihin ja -käytäntöihin tutustumisella. Sen jälkeen kasaamme osallistujista harjoituskisat ja pääsemme yhdessä tunnustelemaan, miten kisoissa toimitaan ja harjoittelemaan myös kisajännitystä tutuissa ja turvallisissa olosuhteissa ilman suurta yleisön painetta.

Kilpailusarjat muodostetaan paikan päällä sen mukaan, mihin kukakin haluaa osallistua. Etukäteen ei siis tarvitse päättää, kiinnostaako ottelu, liikesarjat, erikoistekniikat, murskaus vai kaikki lajit!

Koko leiripäivän hinta on vain 10 euroa, joten kynnys lähteä mukaan on nyt todella matalalla! Taekwon-Do Akatemian harrastajat ilmoittautuvat seuran myClubiin, muiden seurojen harrastajat seuroittain SITF:n ilmoittautumisjärjestelmä TKDMAN:iin.

Aikataulu

10:00 - 12:00 Lämmittelytreeni, kisasääntöjen ja -käytäntöjen opettelu
Lounastauko
13:00 - 16:00 Harjoituskisat