Oulun syysleiri 4.-5.11.2023

23.10.2023 klo 13:42

Taekwon-Do Akatemia järjestää perinteisen syysleirin Oulussa, Rajakylän koululla 4.-5.11.2023. Leiri on avoin kaikille Suomen ITF Taekwon-Do ry:n jäsenseurojen harrastajille aina valkoisista mustiin vöihin. Leirin pääopettajana toimii sahyunnim Mikko Allinniemi, 7. Dan, apunaan Taekwon-Do Akatemian opettajia ja apuopettajia.

Tänä vuonna syysleirin teemana on liikesarjat. Lisäksi harjoitellaan muun muassa tekniikkamurskauksia käsipidoilla. Tarkempi leirikutsu aikatauluineen ja harjoitusohjelmineen on luetavissa osoitteessa: https://tkd-akatemia.myclub.fi/flow/events/3057491

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu seuroittain SITF:n ilmoittautumisjärjestelmä TKDMAN:iin. Taekwon-Do Akatemian harrastajat ilmoittautuvat myClubissa yllä olevasta linkistä. Ennakkoilmoittautuminen päättyy su 29.10. klo 23:59. Leiripaikalla on myös mahdollista ilmoittautua, mutta ennakkoilmoittautumalla saat edullisemman leirimaksun, joudutat jonoja sisäänkirjautumisessa sekä autat leirin suunnittelussa.

Leirimaksu maksetaan laskutettuna, paikan päällä ilmoittautuvien osalta ilmoittautumisen yhteydessä käteisellä tai kortilla. Uutuutena ennakkoilmoittautuneiden perhealennus.