Suomen ITF Taekwon-Don suurleiri Vuokatissa 14.-16.6.2024!

23.05.2024 klo 19:48

Hyvä Taekwon-Do-harrastaja,

Minulla on ilo ja kunnia kutsua sinut perinteiselle Suomen ITF Taekwon-Don suurleirille Holiday Club Katinkultaan, Vuokattiin, pe–su 14.–16.6.2024. Leirin järjestää Taekwon-Do Akatemia yhdessä Suomen ITF Taekwon-Don kanssa. Suurleiri on vuosittain järjestettävä tapahtuma, joka kokoaa harrastajat ympäri Suomen nauttimaan kesästä, yhdessäolosta ja Taekwon-Dosta viikkoa ennen juhannusta!

Leiri on avoin kaikille lisenssin maksaneille SITF:n jäsenseurojen jäsenille valkoisista mustiin vöihin. Leirin ohjelmassa on toimintaa sisällä ja ulkona (säävaraus), sekä Taekwon-Doa että muuta mukavaa. Suurleirille kannattaakin tulla koko perheen kanssa, sillä Katinkullassa ja Vuokatissa riittää tekemistä myös niille, jotka eivät osallistu Taekwon-Do-harjoituksiin. Tästä ohjelmaa perheen kesälomalle leiriviikonlopun ajaksi – tai vaikka koko viikoksi!

Leirille on ilmoittautunut jo yli 80 Taekwon-Do-harrastajaa valkoisesta vyöstä mustaan vyöhön, lapsista aikuisiin! Luvassa on siis takuuvarmasti yksi vuoden ikimuistoisimmista kohokohdista Taekwon-Don parissa. Tästä et halua jäädä paitsi! Varaa siis 14.–16.6. kesäkalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan 31.5. mennessä!

Lisätietoa leiristä sekä sen ohjelmasta ja opettajista sekä virallisen leiripaidan tilaus löytyy Taekwon-Do Akatemian harrastajille myClubin leiritapahtumasta, jonka kautta myös ilmoittautuminen tapahtuu. Muiden seurojen harrastajat ilmoittautuvat oman seuransa ilmoittautumisvastaavan kautta. Muista myös lukea virallinen leirisivu, jossa on aina ajantasaisin tieto leiristä. Mikäli leiristä herää kysyttävää, vastaan mielelläni kysymyksiisi sähköpostitse: henri.savilampi@tkd-akatemia.fi.

Lämpimästi tervetuloa!

Henri Savilampi, puheenjohtaja
Taekwon-Do Akatemia