Taekwon-Do Akatemian jäsenkirje 3/2016-17

16.01.2017 klo 23:08

Sisältö

1. Taekwon-Do Akatemia somessa ja netissä
2. Kisareissu Pirkkalaan 3.-5.2. - HUOM! KIIREELLINEN ILMOITTAUTUMISAIKATAULU!
3. European Cup 2017 Puolassa
4. Tavoitteellinen kilparyhmä aloittaa
5. Vuosikokous ja saunailta
6. Tapahtumatalkoot
7. Kuulumisia SITF:stä
8. Tapahtumakalenteri


1. Taekwon-Do Akatemia somessa ja netissä

Muista seurata Taekwon-Do Akatemiaa
- Facebookissa: tkdakatemia
- Instagramissa: @tkdakatemia
- Netissä: http://tkd-akatemia.fi

Liity lisäksi Facebookissa jäsenille tarkoitettuun ryhmään:
- Taekwon-Do Akatemia


2. Kisareissu Pirkkalaan 3.-5.2.

Black Eagle Taekwon-Do järjestää Pirkkalassa 3.-5.2. Taekwon-Don SM-kilpailut ja HelmiCupin. Taekwon-Do Akatemiasta lähtee kisareissulle yhteiskuljetus ja majoitumme yhteisvarauksella hotellissa Tampereella.

HUOM! Ilmoittauduthan mahdollisimman pian yhteiskuljetukseen ja -majoitukseen, jotta saamme määrät vahvistettua!

Viimeinen ilmoittautumispäivä yhteiskuljetukseen ja -majoitukseen on keskiviikko 18.1!

Lisätietoja: SM-kilpailut ja HelmiCup 4.-5.2.2017


3. European Cup 2017 Puolassa

Syksyn 2016 menestyksekkään World Cup -reissun jälkeen Taekwon-Do Akatemiasta on lähdössä kilpailijoita myös Puolan European Cupiin 8.-11.6.2017.

Kilpailut ovat avoimet kaikille vähintään 12 vuotiaille sinisestä vyöstä ylöspäin. Kilpailulajit ovat liikesarjat, ottelut ja erikoistekniikat sekä lisäksi mustilla vöillä voimamurskaus ja näytösottelu.

Jos olet kiinnostunut lähtemään European Cupiin tai (ulkomailla) kilpailemisesta ylipäätään, ota yhteyttä Akatemian kilpailutoimintavastaava Antti Kukkoseen (antti.kukkonen@tkd-akatemia.fi).


4. Tavoitteellinen kilparyhmä aloittaa

Tavoitteellisen harjoittelun kilpailuvalmennusryhmä aloittaa toimintansa 25.2. Ryhmän harjoittelu koostuu henkilökohtaisen harjoittelusuunnitelman tekemisestä, pienryhmäharjoittelusta ja yksilöllisestä ohjauksesta. Mikäli sinua kiinnostaa kilpaileminen lajissa ja myöhemmin mahdollisesti maajoukkuetason kilpailu, ota yhteyttä alla oleviin valmentajiin. Kilparyhmän kevätkauden päätavoitteena on European Cup -kilpailut Puolassa 8.-11.6.2017.

Kilparyhmään on mahdollista hakea kevätkaudelle 15.2. saakka. Hakemus on vapaamuotoinen ja siinä tulee kertoa omat tavoitteet tälle kaudelle sekä omat kisalajit (liikesarjat, ottelu, erikoistekniikat, voimamurskaus, näytösottelu). Kerro myös missä harjoittelet, kuinka monta kertaa viikossa ja mitä haluat kilpavalmennukselta. Tavoitteena on kehittää kisaajia heidän omien tavoitteidensa mukaisesti.

Hakijoiden kanssa pidetään yhteinen aloituspalaveri 25.2. Oulussa. Kilparyhmään valittujen kanssa sovitaan kauden tapahtumiin osallistumisesta.

Kilparyhmän valmentajat keväällä 2017:
Antti Kukkonen 3. Dan, antti.kukkonen@tkd-akatemia.fi, 050 379 5331
Satu Sutinen 3. Dan, satu.sutinen@beautycenteroulu.com
Reima Korkatti 1. Dan, reimakorkatti89@gmail.com


5. Vuosikokous ja saunailta

Taekwon-Do Akatemia yhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous järjestetään Oulussa alustavasti 13.5. Tarkempi aika ja paikka selviävät lähempänä kokousta.

Kokouksen yhteydessä järjestetään seuran saunailta. Molempiin tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki seuran harrastajat ikään ja vyöarvoon katsomatta sekä junioriharrastajien vanhemmat.

Vuosikokouksessa ei valita tänä vuonna seuralle hallitusta, koska sääntöjen mukaisesti hallitus valittiin viime vuonna kaksivuotiskaudelle. Sen sijaan käsitellään muun muassa esitystä nostaa jäsenmaksuja kattamaan tapahtumatalkoisiin osallistujien määrän vähenemistä.


6. Tapahtumatalkoot

Taekwon-Do Akatemiassa kurssi- ja jäsenmaksut on perinteisesti saatu pidettyä matalina, koska tapahtumien järjestelyt on hoidettu yhteisvoimin talkoilla. Viime vuosien aikana talkoolaisten määrä on laskenut huomattavasti, ja toivomme tähän muutosta, jotta paineet nostaa maksuja eivät kasva liiaksi. Talkoisiin ovat aina tervetulleita niin harrastajat kuin harrastajien vanhemmatkin, sillä yhdessä hommat saadaan hoidettua nopeasti!

Tiedotamme jatkossa tapahtumatalkoista enemmän myös seuran nettisivuilla.

Jos käytät Facebookia, voit myös liittyä alla olevaan ryhmään, jossa järjestellään tulevia talkoita: Taekwon-Do Akatemian talkooryhmä


7. Kuulumisia SITF:stä

Taekwon-Do Akatemian Jussi Peltola (1. Dan) ja Henri Savilampi (2. Dan) toimivat vuonna 2017 myös valtakunnallisen kattojärjestömme Suomen ITF Taekwon-Do ry:n (SITF) hallituksessa. Jäsenkirjeissä kerrotaan lyhyesti myös valtakunnallisia Taekwon-Do-uutisia.

Vuonna 2017 yhtenä SITF:n päätavoitteena on uudistaa valtakunnallinen koulutusjärjestelmä, johon kuuluvat niin tuomari- kuin ohjaajakoulutuksetkin. Uudesta koulutusjärjestelmästä sovittiin SITF:n workshopissa 7.1.2017.

SITF myös hakee syksyllä 2017 järjestettävässä maailmanliitto ITF:n vuosikokouksessa World Cup 2020 -kilpailuja Tampereelle. Vuonna 2016 järjestetty World Cup Unkarissa oli osallistujamäärältään kaikkien aikojen suurin ITF Taekwon-Do -kilpailu.


8. Tapahtumakalenteri

Vuonna 2017 tapahtuu Taekwon-Do-rintamalla paljon! Ilmoittautuminen ja lisätietoja joka tapahtumaan osoitteessa http://tkd-akatemia.fi/ilmoittautuminen ellei toisin mainita.

TAMMIKUU
13.-14.1. Tuomarikurssi, Oulu
- ilmoittautuminen päättynyt

14.1. Akatemia Open 2017 -kilpailut, Oulu
- ilmoittautuminen päättynyt

21.1. Kansallinen opettajaseminaari mustille vöille, Oulu
- ilmoittautuminen päättynyt

HELMIKUU
3.-5.2. Kisareissu SM-kilpailuihin ja HelmiCupiin, Pirkkala
- ilmoittaudu 18.1.2017 mennessä yhteiskuljetukseen ja -majoitukseen
- ilmoittaudu 23.1.2017 mennessä kilpailuihin

11.2. Murskausleiri, Jyväskylä
- ilmoittaudu 7.2. mennessä
- ikäraja 13v

MAALISKUU
18.-19.3. Mestari Huttonin leiri, Tampere
- ilmoittaudu 13.2. mennessä (mitä aiemmin ilmoittaudut, sitä edullisempi leirimaksu!)
- ikäraja 12v
- vyöarvoraja 8. gup (keltainen)

25.-26.3. Rajakylän kevätleiri, Oulu

HUHTIKUU
29.4. Leiripäivä, Haapavesi

TOUKOKUU
5.-7.5. Pudasjärven kevätleiri, Pudasjärvi

KESÄKUU
9.-11.6. European Cup, Lublin, Puola
- ilmoittautuminen ja lisätietoja: Antti Kukkonen antti.kukkonen@tkd-akatemia.fi


Taekwon-Do Akatemian hallitus toivottaa kaikille harrastajille treenirikasta vuotta! Nähdään tapahtumissa ja treeneissä!