Taekwon-Do Akatemian jäsenkirje 4/2016-17

11.05.2017 klo 16:05

Tämä on sähköpostitse ja verkkosivujen kautta toimitettava Taekwon-Do Akatemian jäsenkirje. Jäsenkirje lähetetään kahdesti syyskaudella ja kahdesti kevätkaudella.

Tämän jäsenkirjeen aiheet:

1. Taekwon-Do Akatemia somessa ja netissä
2. MyClub-jäsenpalvelun käyttöönotto
3. Kauden päättäjäiset ja vuosikokous
4. Kesätreenit
5. European Cup 2017
6. Muhoksen kesäleiri
7. Uusi seuravarustemallisto
8. Tapahtumakalenteri


1. TAEKWON-DO AKATEMIA SOMESSA JA NETISSÄ

 Muista seurata Taekwon-Do Akatemiaa
– Facebookissa: tkdakatemia
– Instagramissa: @tkdakatemia
– Netissä: http://tkd-akatemia.fi

 Liity lisäksi Facebookissa jäsenille tarkoitettuun ryhmään:
Taekwon-Do Akatemia


2. MYCLUB-JÄSENPALVELUN KÄYTTÖÖNOTTO

Taekwon-Do Akatemia ottaa syyskaudesta alkaen käyttöön myClub-jäsenpalvelun, jonka kautta hoituu jatkossa seuran, opettajan ja harrastajien välinen viestintä, tapahtumiin ilmoittautuminen, harjoituksista tiedottaminen ja laskutus.

Palvelua pilotoidaan kesäkaudella Oulun harjoitusryhmissä, ja muut harjoitusryhmät ottavat sen käyttöön syyskauden alkaessa elo-syyskuussa.

Ohjeet palvelun käyttöönottoon lähetetään kaikille jäsenille heinä-elokuun vaihteessa.


3. KAUDEN PÄÄTTÄJÄISET JA VUOSIKOKOUS

Tervetuloa viettämään harjoituskauden päättäjäisiä hyvässä seurassa lauantaina 20.5.2017 klo 17:30. Päättäjäispaikkana toimii saunatilat Rehapolis 2:n 2. kerroksessa (Kiviharjunlenkki 6, 90220 Oulu). Käynti B-sisäänkäynnin oikealla puolella olevasta pienemmästä ovesta.

Päättäjäisten aluksi pidetään Taekwon-Do Akatemian vuosikokous, jossa äänioikeus on 15 vuotta täyttäneillä jäsenmaksun maksaneilla jäsenillä.

Kokouksen jälkeen aloitamme varsinaiset päättäjäiset, joissa ohjelmassa on pelejä, leikkejä, tutustumista ja yhdessäoloa. Päättäjäisissä on myös mahdollisuus saunoa (pyyhkeet talon puolesta). Seura tarjoaa päättäjäisten tarjoilut. Päättäjäisiin ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet ja junioriharrastajien vanhemmat ja sisarukset.

 Tarjoiluja varten pyydämme ilmoittautumaan vuosikokoukseen ja päättäjäisiin etukäteen: http://www.tkd-akatemia.fi/ilmoittautuminen/ilmoittautuminen-taekwon-do-akatemian-kauden-paattajaisiin-20-5-2017/

 Tervetuloa!


4. KESÄTREENIT

Taekwon-Do Akatemia järjestää ohjattua kesätreenitoimintaa Oulussa. Lisäksi Ruukissa ja Muhoksella on mahdollisuus harjoitella vapaasti tai puoliohjattuna kesän aikanakin.

Oulussa ohjatut jatkokurssin treenit pidetään maanantaisin Kamppailusalilla klo 18:30-20:00, alkaen 5.6. Treeneissä on kiertävä ylempien vöiden vetovuoro. Lisäksi keskiviikkoisin klo 19:30-21:00 Paulaharjun koululla vapaa murskausvuoro ja torstaisin klo 19:30-21:00 Kamppailusalilla vapaa harjoitusvuoro.

Oulussa järjestetään myös peruskurssi, joka harjoittelee Paulaharjun koululla kahdesti viikossa (ke 18-19:30 ja to 19-20:30) 14.6. alkaen.

Ruukin ja Muhoksen kesäharjoitusajoista tiedotetaan seuran nettisivuilla niiden tarkennuttua.


5. EUROPEAN CUP 2017

Taekwon-Do Akatemiasta lähtee seitsemän kilpailijan joukko Puolassa 9.-11.6. järjestettävään avoimeen ITF Taekwon-Don European Cupiin. Taekwon-Do Akatemian kilpailijat edustavat kilpailuissa Team Finlandia yhdessä Arctic Taekwon-Don, Helsingin yliopiston Taekwon-Don ja Itä-Suomen yliopiston Taekwon-Don kilpailijoiden kanssa.

Team Finlandin kilpailukuulumisia päivitellään Akatemian sosiaaliseen mediaan kilpailujen aikana ja niiden jälkeen.

Vuosittain järjestettävä European Cup ja joka toinen vuosi järjestettävä World Cup ovat avoimia seurajoukkuekilpailuja, joita varten ei tarvitse olla maajoukkueen jäsen.


6. MUHOKSEN KESÄLEIRI 17.-18.6.

Taekwon-Do Akatemia järjestää perinteisen kesäleirin tällä kertaa Muhoksen Tähtiareenalla 17.-18.6. Opettajina leirillä toimivat sabum Ismo Mäkinen 4. Dan (Taekwon-Do Akatemia) sekä sabum Aleksi Sarkkinen 4. Dan (Tampereen Taekwon-Do seura). Leirin teemana on kesäinen hauskanpito ja fyysisten ominaisuuksien kehittäminen lajinomaisesti.

Lisätietoja leiristä tulee Taekwon-Do Akatemian nettisivuille (http://tkd-akatemia.fi) lähiaikoina.


7. UUSI SEURAVARUSTEMALLISTO

Taekwon-Do Akatemia ja Stadium ovat solmineet yhteistyösopimuksen koskien seuran edustus- ja treenivaatteita (ei koske Taekwon-Do-pukuja ja -suojia). Taekwon-Do Akatemia on yhdessä Stadiumin kanssa suunnitellut seuramalliston, jotta jokaisella olisi mahdollisuus tunnustaa oman seuran värejä ylpeydellä! Yhteistyösopimuksen ansiosta voimme tarjota muun muassa seuraverryttelyasut harrastajille aiempaa edullisemmin.

Seuramallisto koostuu tällä kaudella Adidaksen ja Niken tuotteista ja se sisältää verryttelyasun, teknisen t-paidan, puuvillaisen t-paidan, hupparin sekä treenikassin ja -repun. Seuramallistoon voit tutustua täällä: http://www.stadiumteamsales.fi/taekwon-do/akatemia. HUOM! Hinnat seurapainatuksineen näkyvät vasta tuotetta klikkaamalla.

Seuravarusteita pääsee sovittamaan aina Taekwon-Do Akatemian omilla leireillä, ja tilaus tehdään noin viikon päästä leiristä. Seuraava sovitus- ja tilausmahdollisuus on Muhoksen kesäleirillä 17.-18.6.2017.

Kerrytä bonusta seurallesi ja itsellesi Stadiumissa!

Tästä päivästä alkaen kaikki seuran jäsenet, taustahenkilöt, vanhemmat ja sukulaiset sekä toimintaa tukevat henkilöt voivat Stadiumilla asioidessaan ohjat omat ostoksensa seuran hyväksi. Rekisteröitymällä Stadiumin jäseneksi ja liittämällä jäsenyyden mahdollistaman Tue seuraasi -bonuksen Taekwon-Do Akatemian hyväksi osoitteessa http://www.stadium.fi maksaa Stadium seurallemme 3 % kaikista tekemistänne ostoista. Bonusta kertyy kaikista ostoista kaikissa 28:ssa Suomen Stadium-myymälässä. Ja mikä parasta, et menetä mitään moia etujasi!


8. TAPAHTUMAKALENTERI

Lisätietoja tapahtumista tulee leiri- ja kilpailukutsujen valmistuttua ja saavuttua osoitteeseen http://tkd-akatemia.fi. Kalenteriin tulee myös jatkuvasti lisää tapahtumia.

2017 TOUKOKUU
20.5. Dan-koe, seuran vuosikokous, kauden päättäjäiset (Oulu)
21.5. Värivyökoe (Oulu)

2017 KESÄKUU
17.-18.6. Muhoksen kesäleiri (Muhos)

2017 HEINÄKUU
9.7. Suomi100 Cup -kilpailut 2 gup - Dan (Tampere)
29.-30.7. Potkupäivät-leiri (Tornio)

2017 ELOKUU
26.-27.8. Mestari van de Mortelin otteluleiri 4 gup - Dan (Rovaniemi)

2017 LOKAKUU
28.-29.10. SITF:n 30-vuotisjuhlaleiri / Kansallinen tekniikkaleiri (Oulu)

2017 MARRASKUU
24.-26.11. Taekwon-Do Akatemian syysleiri (Oulu)

2018 TAMMIKUU
20.1. Akatemia Open -kilpailut 10 gup - Dan (Oulu)

2018 MAALISKUU
10.3. Black Eagle Taekwon-Do Open -kilpailut (Tampere)


Seuraava jäsenkirje lähetetään kesän lopulla myClub-jäsenpalvelun kautta.

Taekwon-Do Akatemian hallitus toivottaa mukavaa kevättä ja kesähelteiden odotusta!