Taekwon-Do Akatemian kevätkokous 29.5.

09.05.2021 klo 20:42

Taekwon-Do Akatemian sääntömäärinen kevätkokous järjestetään lauantaina 29.5. klo 18:00 alkaen Zoom-etäyhteydellä. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki Taekwon-Do Akatemian jäsenet ja juniorijäsenien huoltajat.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräisen kevätkokouksen asiat sekä muut asialistalla mainitut asiat. Kokoukseen osallistuminen ei edellytä ennakkoilmoittautumista.

Kokouksen asialista, hallituksen esitykset sekä Zoom-linkki kokoukseen löytyvät myClubista: https://tkd-akatemia.myclub.fi/flow/events/2956610

Huomaattehan, että asialistalla on tällä kertaa peräti viisi sääntömuutosesitystä sekä esitys jäsenmaksujärjestelmän muutoksesta.

Jokaisella yhdistyksen varsinaisella jäsenellä, kunniapuheenjohtajalla ja kunniajäsenellä on kokouksessa käytettävissään yksi ääni. Alle 15-vuotiaan jäsenen äänioikeutta voi käyttää jäsenen laillinen huoltaja.

Kevätkokouksessa käsiteltävät dokumentit (tilinpäätös, vuosikertomus, toimintakäsikirja) on luettavissa etukäteen tapahtuman liitteistä myClubissa. Mikäli niistä on kysyttävää, pyydämme esittämään kysymykset joko etukäteen hallitukselle sähköpostitse (hallitus@tkd-akatemia.fi) tai kokouksen yhteydessä. Dokumentteja ei lueta kokouksessa ääneen, vaan pyydämme kokoukseen osallistuvia tutustumaan niihin etukäteen.