Taekwon-Do Akatemian uudet verkkosivut on julkaistu

01.08.2021 klo 17:07

Tervetuloa Taekwon-Do Akatemian uusille verkkosivuille!

Verkkosivujen uudistus on osa vuodenvaihteessa aloitettua seuran brändi- ja logouudistusta, josta on jo aiemmin saatu esimakua uusien logojen ja seura-asujen merkeissä.  Uuden logon ja seurailmeen on suunnitellut graafinen suunnittelija Saara Siirtola. Logon siveltimellä vedetty Suomen lipun risti yhdistää perinteisten itämaisten taistelulajien taiteellisuutta ja kauneutta vahvaan typografiaan ja jäntevään sivupotkuhahmoon, jotka kuvaavat Taekwon-Don voimakkuutta taistelulajina ja Taekwon-Do Akatemian luotettavuutta seurana. Nyt samaa brändiä vahvistava graafinen tyyli on tuotu myös seuran verkkosivuille.

Uusilla verkkosivuilla keskiössä on Taekwon-Don esitteleminen lajina ja uusien harrastajien toivottaminen tervetulleiksi lajin pariin. Sen lisäksi sivustolta löytyy paljon sisältöä myös lajia jo harrastaville. Sivuilla on kaikki aiemmiltakin verkkosivuilta löytynyt sisältö, minkä lisäksi tuomme lähiviikkoina ja -kuukausina luettavaksi myös paljon uutta sisältöä, muun muassa teoriamateriaalia. Nykyistä sisältöä niin ikään hiotaan ja viilataan lähiviikkoina edelleen.

Uudet sivut on suunniteltu alusta alkaen Taekwon-Do Akatemian käyttöön. Tämä tarkoittaa sitä, että niitä on helpompi hallita ja päivittää ja toimihenkilöiden manuaalisen työn määrä vähenee merkittävästi. Lisäksi verkkosivujen kehittämistä jatketaan edelleen. Ensi kauden mittaan luvassa on kuva- ja videogalleria täynnä muistoja seuran historiasta ja varauskalenteri, jonka kautta seuran opettajat pääsevät varaamaan seuran varaston harjoitusvälineitä suoraan verkkosivujen kautta.

Verkkosivujen teknisestä toteutuksesta on vastannut Taekwon-Do Akatemian webmaster Ari Kairala. Otamme mielellämme vastaan rakentavaa palautetta ja kehitysideoita, risuja ja ruusuja verkkosivujen toimivuudesta. Ilmoitathan myös, jos jokin sivuston toiminto ei toimi odotetusti. Palautetta voit lähettää webmasterille sähköpostitse: ari.kairala@tkd-akatemia.fi.