Taekwon-Do Akatemiasta tähtiseura!

08.10.2021 klo 22:14

Taekwon-Do Akatemiassa tehty pitkäjänteinen työ saavutti maalinsa, kun seuramme läpäisi perjantaina 8.10.2021 Suomen Olympiakomitean Tähtiseura-ohjelman auditoinnin lasten ja nuorten sekä aikuisten liikunnassa! Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen  laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.

"Tähtiseura-ohjelman laatutekijät täyttävän seuran tunnistaa Tähimerkistä. Tähtimerkki on lupaus laadusta. Tähtimerkin saaneessa seurassa toimitaan vastuullisesti, kuunnellaan ja kannustetaan osallistujia, reagoidaan ympärillä tapahtuviin muutoksiin, toimitaan modernisti ja vaikutetaan toiminsta ympäristöön. Tähtiseurassa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan kohti omia tavoitetaan ja kehittyä".

Voit lukea lisää Tähtiseura-ohjelmasta Olymiakomitean sivuilta: https://www.olympiakomitea.fi/seuratoiminta/tahtiseura-ohjelma/

Kiitos kaikille prosessissa ja seuran kehittämisessä mukana olleille toimihenkilöille, opettajille, harrastajille ja muille seuratoimijoille!