Juniorikomitea aloitti toimintansa

22.09.2021 klo 20:47

Taekwon-Do Akatemian juniorikomitea on kokoontunut 11.9. ja 18.9. kokouksiin, joissa päätettiin komitean kokoonpano sekä puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. Puheenjohtajaksi valittiin Jaakko Lankila ja varapuheenjohtajaksi Alpo Uusitalo. Muita jäseniä ovat Samuel Roivainen, Topias Leppänen, Suvi Jantunen, Elviira Sipola, Jaakko Jurvelin, Lauri Haapakoski ja Valtteri Lankila.

Juniorikomitea on suunnitellut mm. tulevien leirien ohjelmaa ja siitä päästään nauttimaan jo Pudasjärven ja Rajakylän leireillä. Rajakylän leirillä esitellään myös komitean jäsenet.

Juniorikomitea valitsee myös junioreiden luottamusaikuisen, jolle voi kertoa omista mieltä askarruttavista asioista. Kuka tahansa voi ehdottaa luottamusaikuista juniorikomitealle, jos tietää jonkun, joka olisi hyvä siihen tehtävään. Luottamusaikuinen ei voi olla hallituksen jäsen eikä seuran opettaja. Voit ehdottaa opettajallesi tai puheenjohtajalle, että haluat asiasi komitean käsiteltäväksi.

Juniorikomitean tavoitteena on edistää lasten ja nuorten asemaa seurassa, sekä tarjota hauskaa tekemistä junioreille. Jos innostuit hyvästä seurasta ja yhteishengestä, ja olet kiinnostunut mukavasta seuratoiminnasta kerro opettajallesi, että haluat mukaan komiteaan. Uusia jäseniä otetaan vielä tämän kuun loppuun asti. Tehdään hyvällä mielellä Taekwon-do Akatemiasta huippu seura!