Tapahtumat ja harjoitukset koronavirusepidemian aikana

12.03.2020 klo 21:10

Tapahtumat

Suomessa vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi Taekwon-Do Akatemia siirtää tapahtumiaan myöhempään ajankohtaan alla olevan listan mukaisesti. Seuraathan seuran tiedotusta tapahtumista uusien ajankohtien lähestyessä.

  • Kevätleiri: alkuperäinen ajankohta 14.-15.3.2020, uusi ajankohta 13.-14.6.2020
  • Tuomarikurssi: alkuperäinen ajankohta 3.-4.4.2020, uusi ajankohta syyskaudella (ilmoitetaan myöhemmin)
  • Akatemia Open -kilpailut: alkuperäinen ajankohta 4.4.2020, uusi ajankohta syyskaudella (ilmoitetaan myöhemmin)

Mahdollisista muutoksista koskien muita Taekwon-Do Akatemian tapahtumia tiedotetaan erikseen.


Harjoitukset

Taekwon-Do Akatemia on antanut kaikille kansalaisopistoille suosituksen keskeyttää ohjatut Taekwon-Do-harjoitukset toistaiseksi. Kaikki opistot keskeyttävät toimintansa viranomaisten määräyksestä viimeistään keskiviikkona 18.3.2020.

Myös Taekwon-Do Akatemian omat harjoitukset Oulussa (vapaat harjoitusvuorot, diesel-harjoitukset sekä jatkokurssien yhteisharjoitukset) on peruttu toistaiseksi.

Kaikki julkiset liikuntapaikat kuten koulujen salit poistuvat niin ikään käytöstä viimeistään keskiviikkona 18.3.2020, joten myöskään harrastajien itse varaamia harjoitusvuoroja ei järjestetä.

Seuraa oman kurssisi järjestäjän tiedotteita siitä, jatkuvatko harjoitukset vielä loppukeväästä tai kesällä vai vasta syksyllä.

Taekwon-Do Akatemia järjestää korvaavaa kotiharjoitteluohjelmaa verkkosivujen ja sosiaalisen median kautta, lisätietoja mestari Allinniemen tiedotteessa.


Hygienia, terveys ja kotiharjoittelu

Oheisia hygienia- ja terveysohjeita tulee noudattaa paitsi Taekwon-Do-harjoittelussa, myös muussa elämässä erityisesti epidemian aikana.

  • Kädet pestään salille saapuessa ja salilta lähtiessä
  • Käsihuuhdetta voi käyttää myös taukojen aikana, erityisesti jos olet kontaktissa toisiin harrastajiin (esim. ottelu- ja itsepuolustusharjoitteet)
  • Ottelusuojat tulee pitää puhtaana ja harjoituspuku pestä mielellään jokaisen harjoituksen jälkeen
  • Jos olet ollut vasta flunssassa, sinulla on flunssan oireita, tai tunnet olosi muuten huonovointiseksi älä tule harjoituksiin, vaan jää kotiin
  • Jos epäilet altistuneesi koronavirukselle, älä tule harjoituksiin vaan pysy kotona.
  • Lieväoireisen koronavirustaudin voi sairastaa kotona, älä siis kuormita terveydenhuoltoa turhaan. Mikäli oireet muuttuvat vakaviksi, ota yhteyttä omaan terveyskeskukseen puhelimitse tai mikäli tarvitset välitöntä hoitoa tai ambulanssia, soita 112.
  • Seuraa oman kansalaisopiston tiedotusta paikallisista ohjeista (kysy omalta opettajalta lisätietoja)

12.3.2020 Taekwon-Do Akatemian hallitus
(Viimeisin päivitys 16.3.2020 klo 21:00)

info@tkd-akatemia.fi