Koronatiedote: Lähiharjoittelua keskeytetään, harjoituksia siirretään verkkoon

29.11.2020 klo 22:26

Pohjois-Pohjanmaan maakunta on siirtynyt koronaviruksen leviämisvaiheeseen. Tästä johtuen monella paikkakunnalla annetaan kunnallisia ohjeistuksia ryhmäharjoittelun keskeyttämisestä.

Kansalaisopistojen järjestämien kurssien perumisesta tai siirtämisestä verkkoon päättää jokainen kansalaisopisto itsenäisesti, mikäli harjoituskausi ei ole jo päättynyt. Taekwon-Do Akatemian omat harjoitukset (Oulun Äimäkujan salin aikuisten ryhmä ja Paulaharjun koulun jatkokurssien yhteisharjoitukset) siirretään nettitreeneiksi 30.11. alkaen. Linkit Zoom-kokouksiin löytyy myClubista kyseisen harjoituksen tapahtumasta.

Yhteistreenit pidetään etänä su 6.12. ja 13.12, jolloin kaikki seuran jäsenet omasta harjoitusryhmästä ja paikkakunnasta riippumatta ovat tervetulleita mukaan (kuten yhteistreeneihin aina). Aikuisten ryhmä jatkaa maanantaihin 14.12. asti etänä ennen joulutaukoa.

Rajoitukset siirtävät myös joulukuulle suunniteltuja vyökokeita tammikuulle. Uusista ajankohdista tiedotetaan niiden varmistuttua.

Seuran syyskokous pidetään niin ikään etäyhteyksiä käyttäen lauantaina 12.12. klo 17:00 alkaen. Tämän jälkeen ohjelmassa on etäpikkujoulut, joissa luvassa on pelailua ja jutustelua verkon yli tonttulakit päässä ja glögilasit kädessä.

Kevätkausi päästänee aloittamaan normaalisti, mikäli tautitilanne Pohjois-Pohjanmaalla tasaantuu rajoitusten myötä eikä pahene joululomien aikana.

Taekwon-Do Akatemian hallituksen puolesta

Henri Savilampi, puheenjohtaja
Taekwon-Do Akatemia yhdistys ry